top of page

Hoop Masters Academy

d14079f6-3be7-4e05-8034-7ff521404e03.jpg

Γιατί δεν είμαστε απλώς μία ακαδημία μπάσκετ είμαστε πολύ περισσότερα.

Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε;

Το καινοτόμο ειδικά σχεδιασμένο μας πρόγραμμα. Μία φορά την εβδομάδα τα παιδιά έχουν την «Εξειδικευμένη – Semi Personal προπόνηση τους». Σε αυτήν τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να καλλιεργήσουν την αυτοπεποίθηση τους, να διαχειριστούν τους φόβους και τις ανασφάλειες τους, να μάθουν τεχνικές που θα τους βοηθήσουν να διαχειρίζονται το άγχος τους, τον θυμό και την απογοήτευσή τους, να μάθουν ότι η ήττα είναι μέρος της ζωής και πως μετά από πολύ δουλειά και προσπάθεια ακόμα και αν έρθει ήττα να έχουν την ικανότητα να συνεχίσουν να δουλεύουν για να πετύχουν τους στόχους τους. Να μάθουν να δουλεύουν ατομικά και ομαδικά. Γιατί το μπάσκετ μπορεί να είναι ένα ομαδικό άθλημα αλλά χρειάζεται και ατομική δουλειά. Να μάθουν να επικοινωνούν, να σέβονται, να συγχωρούν, να βάζουν ένα κοινό στόχο και να δουλεύουν ομαδικά να τον πετύχουν. Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που δουλεύει όλο το σώμα και το μυαλό. Παράλληλα στην εξειδικευμένη προπόνηση εξελίσσουν συγκεκριμένα τεχνικές όπως ισορροπία, ταχύτητα, να βρίσκουν γρήγορα την καλύτερη λύση, να έχουν υπομονή. Να έχουν διαρκώς τα μάτια και τα αυτιά τους ανοιχτά για να αντιδρούν έγκαιρα. Τους δίνεται η ευκαιρία σε αυτή την προπόνηση να αναπτύξουν τα δυνατά τους σημεία και να βελτιώσουν τα αδύναμα τους σημεία, κάθε φορά εστιάζουν σε μία πτυχή όπως shooting, dribbling, agility, balance, coordination, power, reaction time, speed, 1 vs 1 κ.α.

.

Αναγνωρίζουμε τις σύγχρονες ανάγκες των παιδιών και τα εφόδια που χρειάζονται για να πετύχουν ως ενήλικες τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους. Έτσι, το καινοτόμο ειδικά σχεδιασμένο μας πρόγραμμα συμβάλλει στη ανάπτυξη της ψυχοσυναισθηματικής τους κατάστασης από τη μία και στην ανάπτυξη νοητικών και κινητικών δεξιοτήτων από την άλλη.

More than basketball

Όλα αυτά όμως μπορούν να ξεκινήσουν να διδάσκονται στα παιδιά και να τα αναπτύσσουν από μικρά έτσι τα τμήματα μας ξεκινάνε από 3 χρονών!

Είμαστε η μοναδική ακαδημία στην Κύπρο με τμήματα 3-5 χρονών.

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένο προσωπικό για αυτές τις ηλικίες που στοχεύουμε μέσα από το παιχνίδι και δραστηριότητες σχεδιασμένες για την ηλικία τους, τα παιδιά να αναπτύξουν κινητικές δεξιότητες και να αναπτυχθούν ψυχοσυναισθηματικά.Οι ηλικίες 3-5 είναι πολύ σημαντικές για να μάθουν τα παιδιά να αναγνωρίζουν τα συναισθήματα τους θυμό, λύπη, χαρά, απογοήτευση να μπορούν να τα εκφράζουν και να αναπτύξουν τεχνικές να τα διαχειρίζονται.Τα παιδιά μιμούνται συμπεριφορές έτσι μπορούν να μιμηθούν και την αντίδραση απέναντι σε μία κατάσταση που μπορεί να τους αγχώνει έτσι σιγά σιγά μπορούν να διαχειρίζονται το άγχος ή αντίστοιχα τον θυμό και άλλα συναισθήματα. Δημιουργούμε στα παιδιά ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον, στο οποίο μπορούν να διασκεδάσουν, να εκφραστούν και να μάθουν μέσα από το παιχνίδι.

Αν και για εσένα το μπάσκετ είναι πολύ περισσότερα από ένα άθλημα σε περιμένουμε στην παρέα μας!

#hoopmasters #morethanbasketball #skillcreators

bottom of page